De route van 8HW Tourcyclo 2017 kan ook op de GPS worden gereden. Bij het menu is de link weergegeven. De Hoeksche Waard is in deze periode nog steeds onderhevig aan relatief veel wegwerkzaamheden. Wij hebben de route voor 2017 zo goed als mogelijk en met behoud van het eigen 8HW karakter geprobeerd te ontwerpen. Dit betekent voor ons, dijken, polderwegen waarvan wij uit eigen ervaring weten dat die voor de smalle bandjes snel en veilig te berijden zijn. De 8 zit er in en het totaal ligt rond de 111 km. Volgend jaar leggen we de route weer zoveel mogelijk langs de randen, maar voor deze keer ook enkele aantrekkelijke stukjes waar u wellicht nog niet eerder hebt gefietst.

Op 7 mei zijn de pijlen de baas, en niet de GPS. Wij zouden niet verbaasd zijn als er een kleine afwijking is, we hebben gedaan wat we kunnen. En wij hebben veel in de macht, maar De Acht doet soms wat je niet verwacht. Wapent U daarom voor de strijd en hoedt U voor het onbekende. De beloning zal weer groot zijn bij terugkomst in het NLC.