Nadat de deelnemers aan 8HW-Tourcyclo hun prestatie hebben volbracht worden zij feestelijk onthaald bij het NLC Veerweg 1c Numansdorp met de bekende muzikale omlijsting van het ingevlogen dweilorkest. Maar er is meer! Naast de traditionele pasta en massage(mogelijkheid) en de lange houten buitentafel met uitzicht over de wijdse polder opent om 13.00 uur het “8HW Wielercafe”. Prestatie gaat over in vertier en daarom zijn naast de fietsers andere belangstellenden zeker ook welkom om hun geliefde te onthalen of wat te komen drinken in deze ambiance. We hebben een optreden van  Arie Frans bekend van ” meisjes van de nacht” en “gooi die remmen los”. De dames van het Peloton zeiden het al “Ride with the ladies & Party with the guys” dus dat wordt springen. Springen kunnen degenen die daar behoefte aan gevoelen ook om andere reden want we zullen Radio Rijnmond Sport op de achtergrond online raadplegen vanwege de gebeurtenissen op dat andere eiland – IJsselmonde.

We hebben een bewaakte fietsenstalling. Goudgeel op voorraad. Sterke verhalen. 16.30 uur sluiten we af.