Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland

Telefoon:
+31 (0)186-621500

Email:
info@kooy-autos.nl

MAZDA DEALERSCHAP

In 1976 zijn we toegetreden tot het toen nog selecte gezelschap van Mazda-dealers in Nederland. Het Japanse merk stond toen al bekend om zijn betrouwbaarheid en dat sloot perfect aan bij de filosofie van ons bedrijf om een goed product te leveren waar de klant op kan vertrouwen .Door de groei van met name de automobielactiviteiten waren we op een gegeven moment genoodzaakt naar een groter pand te verhuizen.

NIEUWBOUW OUD-BEIJERLAND

In 1993 is er in Oud-Beijerland een nieuw pand gebouwd. Het is de hoofdplaats van de Hoeksche-Waard. Natuurlijk spelen bij dergelijke beslissingen emoties een rol maar je moet het toch vooral zakelijk bekijken. Achteraf is het een hele goede keuze geweest. De meeste dealers zitten inmiddels in Oud-Beijerland.

OPRICHTING RIJNMOND LEASE

In datzelfde jaar is Rijnmond Lease opgericht. Met de naam wordt aangegeven dat er meer wordt geleased dan alleen Mazda. Per 1 april 2020 hebben wij de zorg van ons wagenpark overgedragen aan MHC Mobility Nederland.

OFFICEEL KIA DEALER

Vanaf 2005 was de vestiging in Oud-Beijerland tevens officieel dealer van Kia. Halverwege 2009 is dat dealerschap overgegaan naar Kia specialist en op 1 oktober 2009 is daar het Hyundai dealerschap bijgekomen.

NIEUWBOUW OUD-BEIJERLAND

Op bedrijventerrein ‘De Hoogerwerf’ ligt de toekomst van Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland. Op dit moment is men druk bezig met de nieuwbouw aan Ferrarilaan nummer 5. Het nieuwe pand is hypermordern en voorbereid op de toekomst. Zo heeft het pand geen gasaansluiting en zal het grontendeels verwarmt worden middels warmtepompen. Wel zo duurzaam! Ook zal het pand voorbereid zijn op alle toekomstige ontwikkelingen. De verwachte opleverdatum is begin juli.