Klein Tweewielers

Bezoek de website

Adres:
Diverse adressen.
Klik hier voor het beste adres

Telefoon:
088 46 06 448

Email:
info@moore-drv.nl

WERKEN IN DE ECHTE ECONOMIE

Voor ondernemers in de echte economie is elke minuut kostbaar. U heeft daarom behoefte aan een partner die u begrijpt. Die continu op de hoogte is van alle ontwikkelingen in uw bedrijf én de volledige keten. Die u op financieel gebied volledig ontzorgt. Die snapt dat u geen ellenlange rapporten wilt, maar heldere adviezen die u verder helpen. Die partner willen wij voor u zijn. Zodat u zich volledig kan richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Wij zijn Moore DRV en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 100 jaar lang in.

“Ik ben er ontzettend trots op hoe onze organisatie het tot nu toe heeft gedaan. De investeringen die zijn gedaan in mensen, kwaliteit, (breedte van) dienstverlening en innovatie hebben geleid tot een versterking van de organisatie, onze mensen en hun onderlinge band. De verantwoordelijkheid voor onze cliënten wordt gezamenlijk gevoeld en genomen; er is en wordt hard gewerkt om onze cliënten in een voor velen moeilijke periode actief en goed bij te staan. En dat blijven we doen om de belofte ‘Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’ te blijven waarmaken! ”

Marco Utermark
Voorzitter Raad van Bestuur Moore DRV