Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Ringvaartlaan 4
2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon:
(+31(0)180 333 170

Email:
info@stebru.nl

Welkom in het ritme van Stebru

“Bouwen zit onze familie in het bloed. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de bouw wilde gaan werken. Daartoe geïnspireerd door mijn vader Joop Steenbrugge, die al sinds 1977 in de bouwerij werkte. Als kind nam hij mijn broer Dennis en mij regelmatig mee op een tochtje langs zijn mooiste bouwwerken. Mooie herinneringen die uiteindelijk uitmondden in een eigen carrière in de bouw.

In 2005 richtte ik samen met mijn vader Stebru op. Later kwam daar mijn broer Dennis bij. Sinds mijn vader in 2019 met pensioen ging, trekken we samen de kar. Nog steeds een familiebedrijf dus. En dat merk je: menselijke kernwaarden staan bij ons nog altijd centraal.

Inmiddels zijn we gegroeid naar een ontwikkelende bouwer en voorziet Stebru in een leuke, inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers. Maar we staan er ook voor om relaties, partners en opdrachtgevers te ontzorgen en altijd hoge kwaliteit te leveren. Zonder gedoe. Bij ons is afspraak gewoon afspraak. Als bedrijf gaan we steevast voor transparantie, creativiteit en continuïteit. Sámen klaren we de klus.

Dankzij deze filosofie heeft Stebru vele vaste partners aan zich weten te verbinden, met wie wij vaak al jaren de meest uitdagende projecten weten te realiseren. Zij, maar zeker ook onze kundige medewerkers zijn dé reden waarom wij inmiddels op Champions League-niveau opereren.

Van het opzetten van nieuwe woonwijken in de polder tot complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zoals The Y in Den Haag of De Groene Kaap in Rotterdam; ons portfolio telt reeds vele mooie projecten. Maar we zijn net zo trots op meer kleinschalige projecten die we tot een goed einde hebben gebracht.

Bouwen is bouwen, zeggen ze wel eens. Maar bouwen op de Stebru-manier is wezenlijk anders. Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze, en het nieuwe ritme van vastgoed? Dan bent je altijd van harte welkom voor een kennismaking. Ik hoop je snel te zien.”

Robert Steenbrugge
Algemeen Directeur Stebru