Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Lindtsedijk 22
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon:
+31 (0)78 625 51 00

Email:
info.nl@cordeel.eu

Cordeel is een onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1934. Klein begonnen, heeft onze vastberaden focus op persoonlijke aandacht, langdurige relaties, kwaliteit en service ons gebracht waar we nu zijn: een Europese speler die ieder aspect van het bouwproces beheerst.

Bouwen voor de toekomst

Op zoek naar een onafhankelijke bouwpartner die gelooft in persoonlijke service en langdurige relaties? Dat is Cordeel ten voeten uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestigingen in Vlissingen, Terneuzen, Neer (Cordeel Geelen) en Amsterdam (Cordeel Amsterdam VOF) bouwen we met meer dan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers aan en voor de toekomst. Samen behalen we jaarlijks rond de 150 miljoen euro omzet. Dat is natuurlijk belangrijk, maar dat is niet waarvoor we het doen. Nee, dat vernieuwende en duurzame project dat we samen met u mogen neerzetten, daar gaat het ons om.

Kwaliteit zonder concessies

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.