Numan Transport

Bezoek de website

Adres:
Industriestraat 21
3281 LB Numansdorp

Telefoon:
0186-653522

Email:
info@numantransport.nl

Het transportbedrijf Numan Transport is in 1991 gestart door Freek Numan, de huidige directeur en eigenaar van het bedrijf.

Dat Freek Numan vrachtwagenchauffeur wilde worden en voor zichzelf wilde rijden is niet vreemd. Hij werd aangestoken met het transportvirus door zijn vader die voor zijn aardappelhandel zelf het vervoer regelde met eigen vrachtwagen.

VAN EEN GEWONE VERVOERDER NAAR EEN TRANSPORTBEDRIJF VOOR SPECIAAL VERVOER

In eerste instantie legde Numan Transport zich toe op het transporteren van vooral agrarische producten in de omgeving. Dit gebeurde en gebeurt nog steeds met vrachtwagens die geschikt zijn voor geconditioneerd bulkvervoer van agrarische producten.

KRAANWAGENS VOOR SPECIAAL TRANSPORT

Echter in de afgelopen jaren is Numan Transport zich steeds meer gaan toeleggen op fabrieksverhuizingen, machinevervoer en andere speciale transporten en hijswerkzaamheden. Speciaal hiervoor werd het wagenpark uitgebreid met kraanwagens waarbij vooral de zogenaamde Fly-Jib opvalt. De Fly-Jib kraanwagen heeft een bereik van zo’n 30 meter en heeft een laadbak van maximaal 8.30 meter. De kraanwagen kan trouwens nog gecombineerd worden met een aanhangwagen van 10 meter lengte. Deze kraanwagen combinatie maakt het mogelijk om zelfs uitdagende machinetranporten, bedrijfsverhuizingen en andere bijzondere hijs- en tranportwerkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.