Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Oranjestraat 30 3274 AK,
Heinenoord

Telefoon:
+31 (0)186 603033

Email:
Heinenoord@fidus.nl

Met Fidus
ga je zelfverzekerd
door het leven.

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu een huis gaat kopen, start als zzp’er of een verzuimverzekering nodig hebt voor je medewerkers. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan.

Met Fidus ga je zelfverzekerd door het leven

Bij Fidus zijn we er 24/7 voor jou. Wij vinden het belangrijk dat al jouw zaken goed geregeld zijn. We werken elke dag hard om jouw verzekerings- en financiële zaken op orde te houden. Daarom zoeken onze adviseurs uit wat jij nodig hebt op financieel gebied. Van verzekeringen tot hypotheken. Van je pensioen tot je kredieten. Je regelt het bij een van de meer dan 350 financieel adviseurs van Fidus.

Samen met onze Nederlandse en internationale partners vinden wij altijd een passende financiële oplossing. Wij werken onafhankelijk. Daarom zoeken onze adviseurs altijd het product dat bij jouw situatie past en we houden deze producten up-to-date. Zo ben jij niet dubbel verzekerd en betaal je alleen voor datgene wat jij ook echt nodig hebt voor een zelfverzekerd leven.

Fidus is 24/7 bereikbaar voor jou
Schade melden? Een vraag of advies nodig? Ons kun je 24/7 bereiken. Per telefoon, e-mail of de chat. Wil je een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan! Deze kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Wij staan voor je klaar. Wat en wanneer je dat ook nodig hebt.