Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Maseratilaan 4
3261 NA Oud-Beijerland

Telefoon:
+31 (0)186-615 450

Email:
rtroost@troostaccountants.nl

Troost accountants-kantoor, van alle markten thuis

Betrokken en ondernemend

Startende ondernemingen. Ondernemingen die al decennia bestaan. Ondernemingen die overgaan van ouder op kind. Wij bedienen alle commerciële mkb-ondernemingen met ons verfrissende accountancy-concept. Waar je op dit moment ook staat. Verfrissend? Ja, want wij zijn geen kantoor van grijze muizen en gekleurde stropdassen. We zijn mensen. Betrokken. En ondernemend. Net als jij. Als het moet met onze voeten in de klei. De hemdsmouwen opgestroopt. Wij zijn je partner in business. We willen weten hoe het met je gaat. Waar je mee zit. We willen je graag helpen het nog beter te doen.

Voor grote en kleine ondernemingen

De wereld van cijfers is ons vertrekpunt. Die zeggen alles over jouw onderneming. Die geven richting. Elke onderneming is voor ons uniek. Eenvoudigweg omdat jij dat ook bent. Elke onderneming krijgt dan ook de aandacht die het verdient. Of je nu groot bent of nog klein. We verzorgen je administraties en belastingaangiftes en alles wat daar verder bij komt kijken.

Mkb-advies

We adviseren je bij alle belangrijke momenten in je onderneming zoals de oprichting, keuze rechtsvorm, overnames en herstructureringen. We geven raad bij fusies, bedrijfsoverdracht en bedrijfsopvolging. We maken ondernemingsplannen, waardebepalingen en geven advies over je persoonlijke financiële levensloop. Valt je onderneming onder een strenger regime? Dan verzorgen we alle wettelijke en niet-wettelijke controles van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. We stellen (jaar)rapporten en publicatiestukken samen. We zetten budgetteringen op, voeren audits uit en verzorgen tussentijdse rapportages en financieringsaanvragen.

Subsidieregelingen

Non-profit? Doen we ook. Wij zijn op de hoogte van alle subsidieregelingen. Lokaal, landelijk, Europees. We kennen de eisen die men stelt. De ‘ins en outs’. We weten hoe je voldoet aan de gestelde criteria. Tot achter de komma. Met de blik vooruit, want we weten dat je verder moet. Met poppodia en andere culturele organisaties uit onze omgeving werken we al lange tijd samen. Inmiddels kennen we trouwens ook alle interessante subsidieregelingen voor het mkb.

Accountant regio Rotterdam en Den Haag

Vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam, zijn we actief in de regio’s Rotterdam en Den Haag. We zijn een team van twintig zeer goed gekwalificeerde mensen. De drie partners vertegenwoordigen allen een specifiek expertisegebied. Je hebt als klant een vast contactpersoon, maar alle vennoten kennen jou en je dossier. Specifieke vragen of kwesties lossen de partners rechtstreeks op vanuit hun vakgebied. Dat is wel zo snel en gemakkelijk. In de uitvoering kun je, indien nodig, dus ook met iedereen te maken krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor jou de beste kwaliteit van dienstverlening oplevert.