SIW Steigerwerken

Bezoek de website

Adres:
Pascalstraat 15
3281 NL Numansdorp

Telefoon:
+31 (0)186-653161

Email:
info@siw-steigers.nl

SIW Steigerwerken, verzorgt alle stappen in de steigerbouw.

SIW Steigerwerken behoort in zijn sector, de steigerbouw, tot de grootste partijen van ons land. Sinds zeven jaar zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand op bedrijvenpark De Proeftuin, in Numansdorp. SIW ontwerpt, monteert en demonteert al zo’n tweeëntwintig jaar steigers voor grote bouwbedrijven. Wij waren in het verleden betrokken bij de realisatie van unieke bouwprojecten zoals De Markthal, KPN Zendmast, 100 hoog, de Moskee in Rotterdam, en velen meer. Door jarenlange ervaring in de steigerbouw is SIW in staat alle mogelijke steigerconstructies te verzorgen. Wij hebben zowel renovatiesteigers, metselsteigers als ondersteuningssteigers in ons assortiment. De aan- en afvoer van steigermateriaal wordt verzorgd met eigen vervoer. 

Certificering.

SIW is VCA* gecertificeerd en ook zijn al onze steigerbouwers in het bezit van minimaal VCA-basisveiligheid en steigerbouw A diploma, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid, zowel tijdens de bouw als tijdens het gebruik van onze steigers en liften, waarvoor wij ook een aantal specialisten in dienst hebben.

SIW is aan gesloten bij de V.S.B., Vereniging van Steigerbouw-, Hoogwerk- en Betonbekistingsbedrijven. De doelstelling van de VSB is het verbeteren van de algehele maatschappelijke erkenning van het vakgebied “Werken op hoogte”. Daarbij vervult de VSB een objectieve, gezaghebbende positie met betrekking tot de steigerbouw, het werken met arbeidsmiddelen ten behoeve van het werken op hoogte, betonbekistingen en ondersteuningen.

Nu een steiger nodig,
of eerst een bak koffie?