Fris Mondzorg Hoeksche Waard

Bezoek de website

Adres:
Alexander Bellstraat 4
3261 LX Oud-Beijerland

Telefoon:
(+31(0)186-870022

Email:
info@tadatel.nl

Wij zijn TadaTel, sterk in communicatie.

TadaTel is een een Telecom en Smartphone Repair Center. Eigentijdse dienstverlening – van deskundig advies en ontwerp tot en met de implementatie, service en garantieafhandeling. Dat combineren wij voor u met een kwalitatief hoogwaardig productaanbod.

Van een enkele mobiele telefoon tot een telefooncentrale, van smartphonereparatie tot een netwerk, niets is te groot voor ons en niets is te klein. Wij spreken uw taal en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel, onze specialisten maken dat u daar optimaal zorgeloos gebruik van kunt maken. Schade aan u Smartphone? Bezoek TadaTel voor een professionele Smartphone reparatie. Samen met u kijken we wat voor uw situatie nu en in de toekomst de beste oplossing is. Wij helpen u besparen. Maximale beschikbaarheid en bereikbaarheid, overal en altijd, resulteert in rendementsverhoging.

TadaTel ontzorgt u compleet zodat u zich kunt focussen op uw business. Bezoek onze showroom, nodig ons uit bij u aan tafel of maak gebruik van onze haal- en brengservice in de Hoekschewaard. Ervaar de persoonlijke aanpak van een professional, met passie voor innovatie, die bewijst dat fun en functionaliteit betrouwbaar hand in hand gaan.

Bij TadaTel staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Daarom geven wij 100% kwaliteitsgarantie. Daarnaast heeft u standaard 3 maanden recht op de wettelijke garantie op het gerepareerde onderdeel van uw smartphone, tablet of laptop