J.Guillem

Bezoek de website

Adres:
Energieweg 23
3281 NH Numansdorp

Telefoon:
0186-685941

Email:
info@jguillem.com

Jan-Willem Sintnicolaas, J.Guillem, is er stellig van overtuigd dat Titanium het beste materiaal is om fietsen mee te bouwen. Het is een toewijding die net zo sterk is als de frames die hij ontwerpt.

Hij wil alleen ontwerpen met dit unieke metaal. En voor elke rijstijl maakt hij maar één, perfect voor dat doeleinde geschikte fiets.

Een frame van J.Guillem is gebouwd voor oneindig veel uren rijplezier en gaat een leven lang mee. Niet voor niets zit er een garantie van 100 jaar op tegen defecten in materiaal en fabricage. Wat ook uniek is, is dat elke stijl van de frames vernoemd is naar een plek in Mallorca die speciaal is voor Jan, met de gps-coördinaten ervan in het frame gegraveerd. Wie weet vind jij op een dag hetzelfde plezier als dat hij daar vond.

Ontworpen om

Een J.Guillem frame wordt ontworpen om een leven lang mee te gaan. Eigenlijk wordt het zelfs ontworpen om een paar levens lang mee te gaan. Omdat we zoveel vertrouwen hebben in onze eigen hoge normen voor de constructie en in de inherente onverwoestbaarheid van Titanium, zijn we bereid om op onze frames 100 jaar garantie te geven tegen defecten in materiaal en fabricage.